Outlook CRM Background

Rozpoznání volajícího z eWay-CRM kontaktů na Android telefonech

Přečtěte si, jak sdílet kontakty z eWay-CRM Mobile s ostatními aplikacemi ve vašem chytrém telefonu.

Nejprve je nutné se ujistit, že jsou splněné podmínky, které jsou nutné pro sdílení kontaktů mezi eWay-CRM Mobile a dalšími aplikacemi. Tyto podmínky jsou:

  • Uživatel má práva na export jednotlivých modulů a zároveň na moduly v eWay-CRM.
  • Globální nastavení vztahující se ke sdílení kontaktů jsou správně nastavená
  • Máte na svém chytrém telefonu povoleno, že eWay-CRM Mobile má přístup ke kontaktům ve vašem telefonu

 
Globální nastavení vztahující se ke sdílení kontaktů:

 
Pokud jsou podmínky splněny, postupujte podle následujících kroků.

  1. Přejděte do sekce nastavení v eWay-CRM Mobile.
  2. Nastavení eWay-CRM Mobile

     

  3. Vyberte Integrace s kontakty v zařízení.
  4. Integrace kontaktů v eWay-CRM Mobile

     

  5. Budete dotázáni, zda chcete eWay-CRM Mobile umožnit přístup k vašim kontaktům v telefonu. Pro správné fungování sdílení kontaktů je nezbytné toto povolení potvrdit.
  6. Povolit přístup ke kontaktům

     

  7. Přepněte tlačítka vámi požadovaných modulů do zapnuté polohy.
  8. Výběr integrovaných modulů v eWay-CRM Mobile

     

  9. Budete okamžitě informováni o tom, že dochází ke sdílení kontaktů. Průběh můžete sledovat v notifikační oblasti.
  10. Sdílení kontaktů eWay-CRM Mobile

     

  11. Jakmile je sdílení dokončeno, najdete kontakty z eWay-CRM Mobile v kontaktech svého telefonu, ale případně i v dalších aplikacích a můžete s nimi pracovat. Přes kontakt ve vašem telefonu se můžete dostat do detailu kontaktu v eWay-CRM Mobile, anebo můžete ke kontaktu vytvořit deník, kde se kontakt a případně i jeho společnost automaticky předvyplní.
  12. Detail eWay-CRM kontaktu v jiné aplikaci

     

  13. V detailu kontaktu v eWay-CRM® Mobile pak jako poslední hodnotu vidíte i odkaz na kontakt v telefonu.
  14. Odkaz ba kontakt do jiné aplikace

Pokud byste chtěli sdílení vypnout, stačí pak pouze přepnout přepínač v Nastavení > Kontakty zpět do polohy vypnuto. Nejen, že nebudete kontakty sdílet, ale kontakty budou ze sdílení odebrány, aby vám v kontaktech zbytečně nepřekážely. Sdílení pak začne znovu až ve chvíli, pokud nastavení zapnete.

Máte otázky? Naši konzultanti mají odpovědi.

Neváhejte a kontaktujte nás.