Outlook CRM Background

Administrátor má možnost sdílet své uživatelské pohledy s ostatními uživateli, aby tak všichni viděli seznam se stejně nastavenými sloupci a filtry.

  1. Nastavte si zobrazení seznamu tak, jak vám vyhovuje – pouze sloupce, které chcete zobrazit, případně nastavte filtry. Poté ve spodní části seznamu klikněte na ikonu trychtýře a vyberte Uložit pohled.

Uložit pohled

  1. Administrátor má možnost zaškrtnout pole Sdílet s ostatními. Zaškrtněte ji a volbu potvrďte kliknutím na OK.

Sdílet pohled s ostatními

  1. V případě, že administrátor pole zaškrtne, pohled se uloží a bude dostupný všem uživatelům. Pro lepší orientaci v uživatelských pohledech, je tento pohled označen jako (Veřejný).

Sdílený pohled

  1. Pro přehled o uživatelských pohledek znovu klikněte na ikonku trychtýře a vyberte Zobrazit seznam uložených pohledů.

Zobrazit seznam uložených pohledů

  1. V seznamu jsou vedeny dvě kategorie pohledů – Soukromý a Veřejný. Administrátor zde může mazat a řadit i sdílené veřejné pohledy, ostatní uživatelé mohou mazat a řadit pouze své soukromé pohledy.

Seznam uložených pohledů

Máte otázky? Naši konzultanti mají odpovědi.

Neváhejte a kontaktujte nás.