Outlook CRM Background

V eWay-CRM není možné smazat uživatele, pro zachování soudržnosti dat je možné provést pouze jeho deaktivaci a případně převést agentu deaktivovaného uživatele na uživatele jiného.

Pro deaktivaci uživatele postupujte podle následujících instrukcí.

  1. Na hlavním pásu karet v eWay-CRM klikněte na tlačítko Centrum pro správu.
  2. Ikona Centra pro správu

  3. Klikněte na položku Uživatelé v levém menu.
  4. Sekce Uživatelé

     

  5. Vyberte uživatele, kterého chcete deaktivovat a klikněte na tlačítko Deaktivovat, které se výběrem jednoho uživatele zaktivní.
  6. Deaktivovat uživatele

  7. V dialogu vyberte, jakou agendu chcete převést a na jakého uživatele. Tato funkce se hodí v případě, pokud zaměstnanec odešel a jeho práci má převzít zaměstnanec nový. Snadno tak novému zaměstnanci převedete všechny důležité položky. Pokud jste vybraly moduly, které budou delegovány, i uživatele, na kterého se bude agenda delegovat, klikněte na OK.
  8. Delegovat agendu

  9. Původní uživatel byl deaktivován a došlo k delegování jeho agendy na vybraného uživatele. Ten jen musí vyčkat na automatickou synchronizaci nebo může synchronizaci spustit manuálně. Manuálně synchronizaci spustí tak, když v systémové liště pravým tlačítkem myši klikne na eWay-CRM agenta a vyberete Synchronizovat.
  10. Synchronizovat data eWay-CRM

Máte otázky? Naši konzultanti mají odpovědi.

Neváhejte a kontaktujte nás.
Nebo se přijďte podívat na některý z našich webinářů.
Vše si spolu projdeme.